klassinen hieronta

Klassinen hieronta on rentouttavaa ja palauttavaa – se vähentää lihaskireyksiä, vilkastuttaa verenkiertoa ja rauhoittaa hermostoa.

Klassisessa hieronnassa käytetään pitkittäin ja poikittain tehtävää sively-tekniikkaa sekä erilaisia puristus- ja hankaustekniikoita.

Hieronnassa käydään läpi toivomasi ongelma-alueet sekä tarpeelliseksi katsotut muut lihakset.

-Akuuttiaika + 10€/hieronta

 

30 minuuttia on todella lyhyt aika hierontaan. Sopii lähinnä yksittäisen ongelmakohdan pikahieronnaksi tai esim. tutustumiskäynniksi.

45 minuuttia on hyvä aika ylläpitävään hierontaan kun hoidettava alue voidaan käydä läpi hieman nopeammin. Sopii hyvin myös yksittäisen osa-alueen hierontaan (esim. niska-hartia-alue tai pakara-alaselkä-alue).

1 tunti 15 minuuttia on riittävän pitkä aika, jotta ehdimme todella syventyä ongelma-alueisiisi. Sopii hyvin myös laajemman kokonaisuuden hierontaan  (esim. ylävartalo tai alavartalo). Tässä ajassa ehdin myös opastaa sinua tarvittaessa venyttelyssä/ergonomiassa.

Erikoispitkä hieronta-aika erikoistilanteisiin. Tässä ajassa ehdimme käydä läpi joko koko kehon tai erityisen huolellisesti kehon ongelmakohdat. Sopii hyvin poikkeustilanteisiin, joissa keho on päässyt todella pahaan jumiin.

erikoishieronnat

Erikoishieronnat auttavat silloin kun klassinen hieronta ei riitä tai sitä ei voida muusta syystä tehdä.

Nämä hieronnat eroavat klassisesta hieronnasta tekniikoiden osalta. Katso tarkemmat kuvaukset jokaisesta hieronnasta klikkaamalla plussaa valikossa.

Suosittelen kokeilemaan rohkeasti erikoishierontoja, jos aiemmin koettu klassinen hieronta ei ole auttanut vaivaasi.

Pakaroiden ja jalkojen jumit avataan keinoja kaihtamatta. Käytän monipuolisia tekniikoita, myös sellaisia, joita ei käytetä klassisessa hieronnassa.

Tässä ravistellaan, sivellään ja käytetään vipuvarsitekniikoita. Tarvittaessa avuksi voidaan ottaa myös passiiviset venytykset.

Hieronta voidaan tehdä myös palauttavana käsittelynä.

Jatkohoito: Purentahieronnassa käsitellään nimensä mukaisesti purentaan liittyviä alueita. Useimmiten hoito keskittyy leuan, kasvojen, kaulan, niskan ja pään alueen lihaksiin. Auttaa vähentämään pää- ja niskasärkyjä.

Hieronta tapahtuu selinmakuulla. Suun sisäpuolen käsittely tehostaa huomattavasti hieronnan vaikutuksia.

-> Lue lisää

Rentouttava hieronta rauhallisen musiikin ja kynttilöiden ympäröimänä.Sivellään olkavarsia, rintaa ja niskaa. Rauhallisin liikkein käsitellään päätä ja päänahkaa.

Hieronnan ensisijainen tarkoitus on rauhoittaa mieli ja helpottaa stressiä.

Erikoishieronta raskaana oleville.

Hieronta ei ole riski raskausaikana jos raskaus on sujunut ongelmitta. Raskaana ollessa keho kuormittuu ja muuttuu – hieronnalla saadaan kuitenkin helpotusta moniin vaivoihin.

Minulla on erikoispöytä, jonka avulla sinulle saadaan mukava asento. Hierontaa voidaan tehdä sekä istuen, että selin- ja kylkimakuulla. 

-> Lue lisää

Ensikäynnillä hieronnan lisäksi tutkitaan ryhtiä, liiketestien avulla kartoitetaan ongelma-alueita ja hahmotellaan kokonaiskuvaa. (Hoidon arvio).

Purentahieronnassa käsitellään nimensä mukaisesti purentaan liittyviä alueita. Useimmiten hoito keskittyy leuan, kasvojen, kaulan, niskan ja pään alueen lihaksiin. Auttaa vähentämään pää- ja niskasärkyjä. Hieronta tapahtuu selinmakuulla. Suun sisäpuolen käsittely tehostaa huomattavasti hieronnan vaikutuksia.

Käynnillä on tarkoituksena tehdä yksilöllinen hoitosuunnitelma juuri sinun tarpeisiisi. Keskustelemme aluksi tavoitteistasi hoidolle, tämän jälkeen teemme sinulle testejä ja lopuksi saat ohjausta harjoitteiden tekemiseen oikeaoppisesti.

Käyntisi voi sisältää esim. lihastasapainon ja ryhdin tarkastelua, virheasentojen ja ergonomian korjaamista, lihasten vahvistamista, venytyksiä jne. Hieromme käynnillä myös yhden ongelma-kohdan.

Hoitosuunnitelma aika varattavissa Kaisalle

lisäpalvelut

trigger-käsittely hieronnan yhteydessä / 2€

Lihaksiin on kehittynyt triggerpiste eli lihasyyhyn on muodostunut ”solmu”. Nämä solmut voivat olla herneen tai nuppineulanpään kokoisia ja niillä voi olla heijastealueita muualla kehossa. Triggerpisteet poistetaan painamalla kohtaa staattisesti, sillä ne eivät häviä klassisella hieronnalla.

lämpöhoito / 2€

Lämmitetty savipakkaus asetetaan kireän lihaksen päälle. Tuntuu mukavalta ja rentouttaa tehokkaasti lihaskireyksiä.

Varaa aika ja paranna oloasi

Käy katsomassa vapaat ajat ajanvarauskalenterista ja keskity hyvinvointiin!

Ajanvaraukseen