Somassa sinun hyvinvointisi on kaiken keskiössä

Autamme ihmisiä huolehtimaan omasta kehosta ja mielestä. Tavoitteemme on saada aikaan jokaisen asiakkaan kohdalla pysyvä muutos kohti parempaa elämänlaatua.

Soman tilat sijaitsevat Tampereen Kaukajärvellä, rauhallisella Haiharan alueella. Tunnelma Somassa on seesteinen – täällä ympärilläsi ei ole ylimääräistä hälinää. Meillä on myös oma venyttely-/harjoitustila, jos tarvitset hieronnan lisäksi ohjeistusta näissä asioissa.

Palvelufilosofiamme on yksinkertainen: sinä olet Somassa kaiken keskiössä – sinun hyvinvointisi on tärkeintä! Haluamme kuulla toiveesi hoidolle, jotta voimme yhdessä luoda yksilöllisen suunnitelman tavoitteidesi saavuttamiseksi – oli sitten kysymys kivunlievityksestä tai urheilijan lihashuollosta.

Täällä ei hinkata urautuneesti niskahartijaseutua, jos ongelmasi juurisyy on todellisuudessa jossakin muualla. Ihmiskeho on monimutkainen kokonaisuus, eivätkä kaikki kivut helpota hieromalla kipukohtaa – joskus yhdessä lihaksessa tunnetut kivut saattavat olla seurausta tai heijasteita aivan toisen lihaksen jumeista. Keskitymme siksi etsimään kanssasi todelliset ongelma-alueesi ja kohdenamme hoidon juuri sinne, minne sitä eniten tarvitset.

Toki välillä on hyvä tulla hierotuttamaan itsensä ihan vaan rentoutumis- ja huoltomielessä. Tällöin hieron kehosi lävitse kokonaisvaltaisesti keskittymättä sen enempää mihinkään yksittäiseen lihasryhmään. Tämä on sitä ennaltaehkäisevää lihashuoltoa! Rentouttavat hieronnat ovat tärkeitä myös siksi, että ne vähentävät stressiä – joka muuten on yksi suurimmista lihasjumien syistä

Kaisa

Olen koulutettu hieroja ja entiseltä ammatiltani lähihoitaja. Minulla on noin 10 vuoden kokemus sairaalamaailmasta,  omaan siis lihastuntemuksen lisäksi paljon muutakin tietoa kehon toiminnasta sekä erilaisista sairauksista. 

Ihmisenä olen avoin ja helposti lähestyttävä. Minusta saa helposti luottamuksellisen juttukaverin hieronnan aikana, jos asiakas tätä itse toivoo. Toisaalta silloin kun asiakas tarvitsee enemmän rentoutumista, osaan myös olla hiljaa ja nauttia Soman rauhallisesta tunnelmasta.